Vis oplysninger

God gedigen villa med god plads til familien

Skjul oplysninger
Vis billeder

Morelvej 20 , 4700 Næstved
Adresse
Morelvej 20
4700 Næstved
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal201 m2
Grundareal990 m2
Garageareal24 m2
Stuer2
Værelser7
Planer1
Byggeår/Ombygget1966/1974
Økonomi
Kontantpris2.250.000 kr.
Månedlig ejerudgift2.817 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling115.000 kr.
Brutto *11.373 kr.
Netto *9.290 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.
NyhedJa

Tjek boliglån

Nyhed
Boligen er indrettet, så man f.eks. kan bo to generationer sammen, have god
teenageafdeling eller godt hjemmekontor/klinik, med egen indgang. Men kom og kig og se, hvordan huset passer til jeres behov.

Der er tilslutning til fjernvarme i området, p.t. sker opvarmning med olie og solfanger. Se yderligere under forbrugsudgifter.

Huset indeholder entre med fordelingsgang til 3 værelser, hvoraf de 2 har indbyggede skabe. Husets ene badeværelse ligger også her, det er det oprindelige med dueblå fliser og badekar. Stor hyggelig stue, der har god plads til både spisebordet op mod køkkenet og sofahjørnet ved udgang til en dejlig terrasse med læmur omkring.

Køkkenet har udsigt til indkørslen, så man kan følge med i, hvornår gæsterne kommer eller børnene kommer hjem. Fra køkkenet er der adgang til meget stort bryggers/fyrrum.

Husets resterende 2 værelser, stue med altandør og badeværelse med bruseniche, kan man tilgå via bryggerset, via egen indgang fra haven eller via stuen. Så man kan have åbent eller lukket til den del af huset, afhængigt af behov og indretning.

Til huset hører dejlig stor have, der hovedsageligt er anlagt med græs og få bede langs huset, så der er gode reelle stykker have, hvis man gerne vil spille bold eller lign. Indkørslen ender ved muret garage, hvor der også er plads til haveredskaber m.v.. God terrasse med læmur fra den ene stue og mindre terrasse fra den anden stue, der nemt kan udvides ved at inddrage nuværende bed.

Denne bolig er en besigtigelse værd, med sine mange muligheder og gode pladsfordeling. Samtidig kommer du til at bo i gå afstand til Næstved Gymnasium, Stadion, Arenaen, Åsens grønne områder og flere skoler, både kommunale og Vor Frue Skole. Du har bussen næsten lige uden for døre, det samme med dagligvareindkøb. Svømmehal, midtbyen og stationen kan du også hurtigt komme til på cykel, hvis du gerne vil lade bilen stå...

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller aftale af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk