Vis oplysninger

NYHED

Skjul oplysninger
Vis billeder

Stenholmvej 6 , 4700 Næstved
Adresse
Stenholmvej 6
4700 Næstved
Ejendomsdata
TypeAndelsbolig
Boligareal154 m2
Udhusareal6 m2
Carportareal18 m2
Udestue12 m2
Stuer1
Værelser5
Planer2
Byggeår/Ombygget1988/1991
Økonomi
Kontantpris600.000 kr.
Månedlig ejerudgift4.650 kr.
Energimærke
Dokumenter
  Energimærke
  Andet
  Andet

Tjek boliglån

Andelsbolig, der fremstår som en selvstændig villa med 1 sal og hyggelig udestue. Andelen har egen carport/udhus. Boligen er beliggende med fantastisk udsigt over marker i mindre landsby, men med kort afstand til Næstved by, med rigtig god busforbindelse. Så du får fordelen af både land og by.

Boligen indeholder stor rummelig entre med trappe til 1. salen, herfra adgang til godt stort flisebadeværelse med bruseniche. Lige fremme ligger stuen, der har skøn udsigt og er meget rummelig med vinkel, der kan benyttes til ekstra værelse, hvis der er behov herfor. I stueplan er der dog allerede et godt værelse. Fra stuen er der udgang til hyggelig udestue og den dejlige have, hvor de åbne marker ligger i forlængelse af.

Køkken er praktisk og fremstår med god skabsplads og direkte forbindelse til bryggerset. I bryggerset er der plads til vaskemaskine og tørretumbler og egen indgang. Indgangen til bryggerset er lige ved carporten, hvorfor det er oplagt, at bryggerset vil blive benyttet som indgang i hverdagen.

Fra hovedentreen er der som nævnt adgang til 1. salen, der indeholder godt repos med skabsplads, endnu et badeværelse med bruseniche og to meget store værelser.

Denne bolig skal opleves, da den har mange gode muligheder.

Administration af foreningen foretages fra 2021 af professionel administrator og har en fornuftig økonomi med lav gæld, der afdrages på. Bemærk den lave tekniske pris.

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller aftale af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk