Vis oplysninger

Tom og klar for indflytning

Skjul oplysninger
Vis billeder

Orionvej 76B 1 , 4700 Næstved
Adresse
Orionvej 76B 1
4700 Næstved
Ejendomsdata
TypeAndelsbolig
Boligareal103 m2
Udhusareal3 m2
Stuer1
Værelser4
Planer1
Byggeår2008
Økonomi
Kontantpris270.000 kr.
Månedlig ejerudgift8.088 kr.
Energimærke
Dokumenter
  Energimærke
  Andet
  Andet

Tjek boliglån

Stor lys andelslejlighed med altan, beliggende ud mod grønt område. Lejligheden har stor lys stue med åbent køkken og udgang til altanen.
Da lejligheden er beliggende i enden af bebyggelsen, har køkkenet eget vindue og der er massere af lys fra både stort vinduesparti, der går fra gulv til loft og fra vinduer øverst under under loftet, som gå op i skrå vinkel.
Fra stuen er der adgang til soveværelset, der har fast skab og ligeledes udgang til altanen.
Fra indgangspartiet er der adgang til lejlighedens to andre værelser, samt badeværelse og praktisk bryggers. Det mindste værelse, har god loftshøjde, der kan udnyttes f.eks. ved etageseng, en form for hems eller lign. Badeværelset er med muret bruseniche og skabsarrangement med vask. I det praktiske bryggers, er der plads til støvsuger, rengøringsmidler og meget andet .

Lejligheden er beliggende på 1. sal, med adgang via udvendig trappe, der kun går op til denne lejlighed, hvorfor man også på denne side, kan sætte sig og nye en kop kaffen på en stol.

Beliggenheden er i top med sti til skolen, hvis man har skolesøgende børn, børnepasning, gåafstand til Næstved Storcenter, Mega Center m.v., hvor der naturligvis er alt i indkøb. Endvidere gode busforbindelse og kort afstand til togforbindelse mod Køge og Næstved station. Så denne lejlighed er velegnet uanset alder og behov, for du vil være tæt ved næsten alt, eller have gode forbindelser.

I foreningen er parkeringsplads og brugsret til eget udhus.

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller aftale af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk