Om 10NI Bolig

Der er mange penge og ofte mange følelser involverer, når man vælger at sætte sin bolig til salg. Det er derfor vigtigt, at man som sælger har tillid til sin mægler og oplever en god dialog omkring hensyn og behov i salgsforløbet. Som indehaver af 10NI Bolig vil jeg med min erfaring og personligt engagement sørge for, at du får en meget personlig betjening og en professionel handel, når du handler bolig.

Der er ikke til handler, der forløber ens – bolighandler er lige så forskellige som de mennesker, der indgår handlerne, for vores behov for involvering, information og kommunikation i sådanne forløb er forskellige. Derfor har jeg en tæt dialog med mine kunder, hvor disse ting drøftes, når vi indleder en ejendomshandel.

10NI Bolig har særlig fokus på den personlige handel og det betyder i praksis, at jeg tager vare på hele processen i en bolighandel. For dig betyder det, at du ikke vil opleve at blive henvist til flere forskellige mæglere/medarbejdere i forløbet, men får en helt personlig håndtering af dit boligsalg fra den første indledende vurdering frem til nøglen bliver overdraget til køberen og sagen afsluttes. Jeg deltager i alle fremvisninger af din bolig og via en tæt dialog formidler, som jeg interesserer mig for din bolig til dig, så du løbende kan fornemme udviklingen.

Jeg har mange års erfaring som ejendomsmægler. Jeg er uddannet ejendomsmægler og valuar og har været beskæftiget i mæglerbranchen i mere end 25 år. Jeg var i årene 2008-2012 medindehaver af en mæglerforretning i Køge, men da jeg nærmest er vokset op i Næstved, bor her privat og har mit netværk og familie her, valgte jeg at flytte min forretning til Næstved fra januar 2013. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, for en personlig boligsnak.

Telefon  22 16 59 49 mail@10nibolig.dk

 
Venlig hilsen

Tine Lydolph Nielsen

10NI Bolig flytter "hjem til dig". Fra foråret 2022 vil kontoret blive digitalt og mobilt. Det betyder, jeg kommer til dig.

Jeg kan altid træffes på 22165949 og mail@10nibolig.dk

Tine Lydolph Nielsen

Tine Lydolph Nielsen, ejendomsmægler & valuar, ba. jur, MDE

Tine Lydolph Nielsen, ejendomsmægler & valuar, ba. jur, MDE

Info:

Sikker mail:

Mailafsendere med sikker-mail-certifikat kan sende personfølsomme oplysninger til mail@10nibolig.dk som sikker mail/krypteret mail.

Du kan finde og downloade vores certifikat ved at søge efter "mail@10nibolig.dk" på den offentlige certifikatdatabase

Persondatapolitikker:

Persondatapolitikker og cookies

Medlem af:

DE - Dansk Ejendomsmæglerforening www.de.dk

DSE - Danske selvstændige ejendomsmæglere www.dsemaeglere.dk

Forsikring og lovgivning:

Ansvarsforsikring og garantistillelse er via HDI Forsikring

Indiakaj 6, 1. sal. 2100 København Ø , +45 3336-9595

Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme i Danmark, foretaget fra kontorer beliggende i Europa.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen www.erhvervsstyrelsen.dk

Samarbejdsaftaler:

Jyske Bank Realkredit

Bestemmelse/rabat/vederlag:

Modtage fra:

Jyske Bank Realkredit

Husejernes Kreditselskab

Dansk Boligforsikring 

Frida Forsikring Agentur a/s

 

Fairkredit

TopDanmark

 

Boligsælger.dk

Modstrøm

Kontakt os for nærmere oplysninger om provisioner/rabatter/vederlags størrelser.