Ejendomsmægler Næstved

Har du brug for en personlig, erfaren og dygtig ejendomsmægler i Næstved og omegn?

Da en bolighandel som oftest er en stor beslutning, er det derfor vigtigt at få rette og professionelle rådgivning.

Ejendomsmægler 10NI Bolig i Næstved er en lokal engageret og selvstændig ejendomsmægler (ikke del af en kæde) med over 25 års erfaring i mæglerbranchen og bolighandel.

10NI Bolig har særlig fokus på den personlige handel, hvor du bliver ”holdt i hånden” af samme mægler fra start til slut af et hussalg. Ved et huskøb er det ligeledes en personlig handel med samme mægler fra start til slut, hvor handlen styres på plads i samspil med købers rådgiver.

SALG af boliger i Næstved by og omegn som Appenæs, Lille Næstved, Herlufsholm, Karrebæksminde, Enø, Næstved Nord, Holsted, Kalbyris, Fensmark, Rønnebæk, Mogenstrup og alle andre byer i Næstved Kommune.

Hos 10NI Bolig får du personlig rådgivning og hjælp til at sælge din bolig i Næstved området. Det være sig alle typer huse, villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, sommerhuse, fritidshus, landejendomme m.v. Det kan også være helårsgrunde eller fritidsgrunde.

10NI Bolig er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, der er brancheorganisation for erhvervs- og ejendomsmæglere i Danmark.


SALG AF BOLIG I NÆSTVED

Overvejer du at sælge din bolig?
At vælge rette mægler til at sælge sin bolig er noget der bl.a. beror på tillid, kemi og temperament. 10NI Bolig har særlig fokus på den personlige handel, hvor samme mægler varetager hele processen fra start til slut.

10NI Bolig er din lokale ejendomsmægler, der gerne udarbejder en uforpligtende og gratis salgsvurdering af din ejendom.

Det handler om mere en blot salg af din bolig – det handler om salg af dit hjem. Derfor er det en stor tillidssag, hvor der bliver lyttet til dine ønsker og behov under hele processen.

Bestil en SALGSVURDERING og læs HVORFOR det netop er 10NI Bolig, der skal sælge DIN ejendom

Vælg 10NI Bolig, hvis du vil have en lokal ejendomsmægler - der brænder for at sælge DIN bolig.


KØB AF BOLIG I NÆSTVED

Overvejer du at købe bolig i Næstved og omegn?
Hvis du er på ”jagt” efter drømmeboligen på Sydsjælland i Næstved kommune, er der mange huse til salg hos de forskellige ejendomsmæglere i byen.

Der kan dog være langt mellem den type bolig, som du er på jagt efter. Derfor har du mulighed for at tilmelde dig vores køberkartotek. Når der kommer en bolig til salg, der helt eller delvist imødekommer dine boligønsker, vil du blive kontaktet.

TILMELD dig vores køberkartotek


Benyt trygt Ejendomsmægler Tine Lydolph Nielsen – 10NI Bolig - til salg eller køb af bolig.

 

Du er altid velkommen til ringe på telefon 22 16 59 49 og få uforpligtende ”bolig snak