Vis oplysninger

SÆLGER ER ÅBEN OVERFOR BUD

Skjul oplysninger
Vis billeder

Vænget 2 , 4200 Slagelse
Adresse
Vænget 2
4200 Slagelse
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal225 m2
Grundareal2.046 m2
Garageareal27 m2
Stuer2
Værelser6
Planer2
Byggeår/Ombygget1877/1979
Økonomi
Kontantpris1.995.000 kr.
Månedlig ejerudgift2.860 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling100.000 kr.
Brutto *10.118 kr.
Netto *8.250 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.

Tjek boliglån

BUD MODTAGES
Villa med helt ideel beliggenhed, hvis du ønsker at bo roligt i hyggeligt miljø, men alligevel med kort afstand til alt. Både indkøb i Slagelse og hurtig adgang til motorvejen, uden du kan høre den. Her får du til og med en ekstra mulighed for at udstykke grund, så du selv kan bygge eller sælge en grund fra og dermed reducere prisen for din egen bolig.

Boligen er rummelig med 225 m2 fordelt på 2 plan, med gode store opholdsrum i stueplan og soveværelserne på 1. sal.
Stueplan indeholder, stor entre, der er fordeling til resten af stueplan ,men også med trappe til 1. salen. Stort badeværelse med muret bruseniche og naturligvis gulvvarme.
Stor hyggelig stue med brændeovn og synlige bjælker. I stuen er mulighed for opdeling til kontor/værelse.
Spisestue og køkken samt viktualierum, der ikke moderniseret, hvorfor køber her kan arbejde videre med nyt køkken og f.eks. vælge at ændre indretningen og evt. åbne mere op mellem køkken og spisestue. Mindre fyrrum.

Fra entreen er der endvidere adgang til dejligt bryggers, bryggerset har også egen indgang fra indkørslen. Fra bryggerset er der adgang til rum/værelse,der p.t. benyttes til klædeskabsrum. Herfra videre adgang til garagen (p.t. kun adgang med dør udefra, men det kan ændres). Der er lavet adgang til opbevaringsrum i forbindelse med garagen, men dette er rent faktisk ikke er en del af ejendommen men en skurvogn.

1. salen, der har opgang fra entreen har 3 rigtig gode værelser, hvoraf forældresoveværelset er stort, med walk-in closet og meget hyggeligt med kig til bjælkekonstruktionen og adgang til altan. I øvrigt mulighed for at komme videre ud over stuen, hvor der er uudnyttet areal. De to børneværelser er i gode størrelse og med hyggelige kroge/indhak til alkove eller legehjørne. Også på 1. salen er godt badeværelse, så ejendommen er praktisk indrettet for en familie.

I stueplan ved spisekøkken er der udgang til overdækket terrasse, der er en naturlig forlængelse af boligen, og giver rigtig mange gode timer fra forår over sommeren til efterår. Herfra er udsigt til en del af den store have på over 2.000 m2., hvor der som tidligere nævnt kan udstykkes en grund. Det vil stadig være muligt at have en god stor grund tilbage, selvom der udstykkes.

Boligen er beliggende på lille privat/fælles vej, lige ned til byens gadekær og grønt område. Så her er roligt både for børn og voksne og hyggeligt område. Samtidig er der skolebus for børnene, så de nemt kan komme til skole, uden mor og far skal køre.

Så ønskes du en dejlig ejendom med god plads både i huset og i haven, eller ønsker du selv at bygge nyt hus, kan du bo i huset imens du bygger og efterfølgende sælge/udleje huset. Muligheden er også at bygge et mindre 1 plans hus på grunden til bedsteforældre, så man kan bo flere generationer sammen, men alligevel hver for sig. Mulighederne er mange, dog skal al bebyggelse selvfølgelig godkendes af kommunen og evt. udstykning foretages af landinspektør. Den anførte pris er for samlet ejendom uden sælger involveres i udstykning, byggeri m.v.

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller aftale af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk