Vis oplysninger

Villa med 5 soveværelser og køkken/alrum

Skjul oplysninger
Vis billeder

Solbakkevej 11 , 4684 Holmegaard
Adresse
Solbakkevej 11
4684 Holmegaard
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal158 m2
Grundareal852 m2
Garageareal24 m2
Stuer1
Værelser6
Planer1
Byggeår1972
Økonomi
Kontantpris1.900.000 kr.
Månedlig ejerudgift2.506 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling95.000 kr.
Brutto *9.642 kr.
Netto *7.867 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.
Dokumenter
  Energimærke

Tjek boliglån

Her er boligen, der er ideel for børnefamilien med bl.a. hele 5 soveværelser, dejlig stor stue i vinkel med køkken og 2 toiletter, det ene med brus og badekar.

Villaen er beliggende på rolig villavej i Toksværd, i gåafstand til skolen (0-6 klasse), sportshallen og let dagligvareindkøb. God forbindelse mod København, hvis mor og far er pendlere.

Boligen er i ét plan og du bliver budt velkommen i entreen, der er lys og har adgang til den store lyse stue. I forbindelse med entreen, er der lyst gæstetoilet. Stuen har udgang til hyggelig terrasse og er samtidig samlingspunkt for resten af huset. Køkkenet er i flot i hvidt med sort bordplade og med meget skabsplads. Halvø mod stuen med plads til barstole, så du får derfor både en form for køkken/alrum og stue ud i et. Fra køkkenet er der adgang til rigtig godt bryggers, som nok vil være den benyttede indgang i dagligdagen.

I den ene ende af stuen er der adgang til 2 store værelser, der begge har hems, der er en tilbygning på det oprindelige hus. De to værelser, har også egen indgang udefra, hvorfor det vil være oplagt som teenageafdeling eller f.eks. hjemmekontor, hvor man gerne vil have separat indgang.

I den anden ende af stuen, er der adgang til huset oprindelig værelser, der består af 2 børneværelser og et dejligt soveværelse, hvor der er adgang til husets store badeværelse, der har både badekar og bruseniche.

Ud over beboelsen, byder ejendommen også på en rigtig god muret garage.

Der opvarmes med naturgas, men der er også etableret solceller på taget, der medvirker til en rigtig god energiøkonomi.

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller aftale af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk